Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 13. oktober 2003 kl 19.30 Puls

Forkjølelse og kosthold

Programleder Anbjørg Sætre Håtun får besøk av Fedon Lindberg i kveldens Puls. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Programleder Anbjørg Sætre Håtun får besøk av Fedon Lindberg i kveldens Puls. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Det skal handle om forkjølelse, skumle babyprodukter og en helt ny norsk operasjonsmetode i kveldens utgave av Puls. I tillegg kommer lege og indremedisiner Fedon Lindberg til studio for å svare seerne på spørsmål om kosthold og helse.

Forkjølelsessesongen er godt i gang, og i kveld får du vite hvordan du både kan forebygge og behandle problemet. Redaksjonen har fått inn mange gode råd fra seerne, og i tillegg vil seksjonsoverlege Dag Berild fra Aker sykehus i Oslo gi sine råd mot forkjølelse.

Farlig babyprodukter
Ny forskning viser at populære babyprodukter som folk flest kjenner og bruker, kan være skadelige for babyens helse eller miljøet. I kveld får du vite hva – og hvorfor.

Nytt håp for grønn stær
Vi skal også innom Ullevål universitetssykehus i Oslo, der leger har funnet en ny operasjonsmetode som kan redde synet til pasienter som har grønn stær - over hele verden.

Kosthold og helse
Fedon Lindberg er kveldens ekspert i Puls. Han svarer seerne på spørsmål om kosthold og helse. Etter at programmet er ferdig, fortsetter han og programleder Anbjørg Sætre Håtun å gi seerne svar på spørsmål gjennom en halvtimes sending på Puls sine nettsider: www.nrk.no/puls

Ny frisk for Puls
Programleder Anbjørg Sætre Håtun og resten av redaksjonen brukte sommeren til å fornye Puls. Helseprogrammet har nå et eget ekspertpanel som gir gode råd til seerne. Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening) og Finn Skårderud (psykisk helse). De skal dekke hvert sitt område for seerne. I høst vil redaksjonen også lage forbrukersaker med tips fra seerne.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252