Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 2. februar 2012 kl 22.10 Game of Thrones

"Ulven og løven"


En brutal ridderturnering blir organisert til allmenn forlystelse, men den blir et blodbad. Ned Stark og datteren Sansa er vitne til det hele. Turneringen er igangsatt som en hyllest til den fordrukne kong Robert Baratheon, som stadig blir mer ustabil.

På vei til sin søster Lady Lysa Arryn, tar Lady Catelyn Stark med seg Lord Tyrion som fange. Tyrion advarer henne om at søsteren har forandret seg mye siden Catelyn sist så henne. Før de vet ordet av det får Catelyn Stark selv erfare dette.

Sannheten skal frem
I Kongshavn overhører Arya Stark en samtale som får faren Ned til å se alt i et nytt lys. Da Ned Stark i tillegg ryker uklar med resten av kongens råd i en diskusjon om hva de skal gjøre med Dany Targaryen, bestemmer Ned seg straks for å reise tilbake til Vinterfall. Flukten går ikke helt som planlagt.

Om serien
I fantasyserien "Game of Thrones" trekkes vi inn i en eventyrlig middelalderverden der rivaliserende herskere kjemper om tronen. Mystiske skapninger, magi og overnaturlige hendelser krydrer historiene, som fortelles gjennom de ulike skikkelsene vi følger i serien.

Fantasyserie produsert av HBO
Produksjonsår: 2011
Med: Sean Bean, Mark Addy, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 23044576 / 92403873
TV-seere kan henvende seg til NRKs Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900