Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. desember 2003 kl 21.20 Med hjartet på rette staden

Nobelt kunsttyveri

Politiet i Aidensfield får et kunsttyveri å løse i kveldens
Politiet i Aidensfield får et kunsttyveri å løse i kveldens "Med hjartet på rette staden" (Foto: Yorkshire TV)
På Ashfordly Hall har noen stjålet Lord Ashfordlys verdifulle afrikanske kunst. Ventress og Bellamy blir satt på saken og tråler antikvitetsbutikker og kunsthandlere for å få et spor.

Det tar ikke lang tid før de finner ut at den hovedmistenkte er Patrick Mason, en historiestudent som bor på Ashfordly mens han skriver en oppgave.

Tyven avslørt
Mysteriet blir løst på en av Lord Ashfordlys berømte fester. Betjent Nicholson forkler seg som kelner og får en perfekt mulighet til å vise seg som en dyktig etterforsker for sine kolleger. Han tar Patrick Mason på fersken, men det viser seg å være en meget god grunn til tyveriet.

Uheldig
I mellomtiden har Vernon og David problemer med drosjevirksomheten sin. David roter seg bort i alt fra en slange til et sykt barn og ender til slutt opp som ufrivillig medhjelper til en bestemor som har rundstjålet en butikk.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 11)
I rollene: bl.a. Clare Calbraith, Jason Durr, Derek Fowlds, Philip Franks, William Simons, Geoffrey Hughes og Tricia Penrose
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57