Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 28. februar 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)

NRK1 søndag 28. februar kl 20.15
Offshore (73)

Kjersti Døvigen tilbake i \"Offshore\"
På slutten av forrige episode av \"Offshore\" dukket Barbara Torgersen uventet og i all hemmelighet opp hjemme hos Hroar. Dermed er Kjersti Døvigen tilbake for fullt i serien etter et lengre fravær.
Barbara Torgersen har lenge vært på flukt fra Interpol. Etter at hun hørte om problemene til datteren Susanne, bestemte hun seg for å komme hjem for å snakke med henne. Hun vet at hun risikerer å bli arrestert, men det viktigste for henne er å hjelpe datteren. Hjemkomsten hennes gjør imidlertid slett ikke livet i Torgersen-familien lettere...
På Huldra sliter Berit med å bli akseptert som ny forpleiningssjef. Det er vanskelig for de andre ansatte i forpleiningen avfinne seg med at Dagny er degradert og at de ikke skal forholde seg til henne lenger. Enda verre er det for Dagny selv å tilpasse seg den nye situasjonen. Hun akter slett ikke å se på at virksomheten på plattformen bryter sammen på grunn av dårlig arbeid i forpleiningen!
Berits datter Synne er mye sammen med Tor-Arne, men hun aner ikke noe om hans kriminelle fortid. Hun synes bare det er spennende å være sammen med den selvsikre og kjekke eldre gutten. Bob husker derimot godt hvem Tor-Arne er når de tilfeldigvis møtes ute på byen...

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Håvard Bakke, Kristoffer Joner, Stine H. Varvin og Christoffer Staib.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Barbara Torgersen (Kjersti Døvigen) er kommet hjem. ( NRK-foto: Anne Liv Ekroll)


Prosjektleder: Bitte Monn- Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 73 - 75: Tor Edvin Dahl
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 70 - 72: Per Bronken
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51