Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 16. mars 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Familietrøbbel

Politikvinnen Yokas (Molly Price) og datteren Emily (Bonnie Dennison) i serien
Politikvinnen Yokas (Molly Price) og datteren Emily (Bonnie Dennison) i serien "Den tredje vakten" der handlingen foregår i metropolen New York. (Foto: Warner Bros.)
Russeren Fyodor Chevchenko og hans New York-baserte bande slår til igjen. Den russiske immigrantkvinnen Tatiania, gift med politimannen Sully, befinner seg mellom barken og veden. Også politikvinnen Yokas har problemer med familien, og det er hennes tenåringsdatter det går ut over.

Gangsteren Chevchenko er brutal, ikke minst overfor folk han er i familie med, og politimannen Sullys russiske kone Tatiana har visstnok slektskapsbånd med ham. Situasjonen bringer ut det verste i Sully, som konfronterer sin ukrainske kone med sakens harde fakta.

Sully har blant annet oppdaget at hans rival innen politiet, detektiven Pete Madjanski, akter å bruke Tatiania i et komplott for å ta knekken på Chevchenko.

Mor og datter
Da strømmen gikk i hele New York City, ble Yokas og ektemannen Fred sittende fast i en heis. Fred mistet bevisstheten, og det viste seg at han hadde fått et hjerteattakk. Fra da av er det blitt stadig vanskeligere for Yokas å takle mann og to barn.

I ukens episode tar Yokas tenåringsdatteren Emily for seg og forteller hennes om sine vanskeligheter med familielivet.

Ukens episode er todelt, og handlingen føres videre neste søndag.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Judgement Day, part I"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider