Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 4. oktober 2000 kl 20.00 Kokkekamp

Kokkekamp (ttv)

NRK1 onsdag 4. oktober kl 20.00
Kokkekamp (1:8)

Herlige retter til en billig penge

Det er klart for gjensyn med serien \"Kokkekamp\" der mesterkokker og spennende gjester stiller opp til travel matkonkurranse. Første gjester ut er Grand Prix-vinnerne Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh som denne gangen ikke kjemper mot felles seier! I kveld konkurrerer de tvert imot om å lage den herligste retten til under hundrelappen på 20 minutter.

Brita Garden er programleder, og kokkene i kveld er Harald Osa og Sonja Lee. Sonja Lee er på lag med Bettan, mens Harald Osa kokkelerer med Hanne Krogh.

Å lage spennende retter mens klokka tikker og går, kan ikke være så enkelt. Og i kveld er det altså Bettan og Hanne som tar utfordringen, to jenter som nok vil sørge for å skape både spenning og underholdning i studio.

Om \"Kokkekamp\"
Det populære matprogrammet \"Kokkekamp\" med Brita Garden som programleder blir sendt på nytt denne høsten. Her kjemper kjente personligheter om å lage den mest delikate retten på 20 minutter. Råvarene har de kjøpt på forhånd, og har fått et tak på rundt hundrelappen. Hver deltaker har en velrenommert kokk ved sin side.

Kokkene er hentet fra det absolutt ypperste selskap. Harald Osa driver Holmenkollen Restaurant, og Frode Aga er kjent fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\". Både Bent Stiansen og Terje Næss er forhenværende verdensmestere. Sonja Lee, datteren til Mr. Nudel himself, driver restaurant Magma i Oslo.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 15.9.99

Egenprodusert underholdning
Programleder: Brita Garden
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18 (sabine.hammari@.nrk.no)

Bilder
Elisabeth Andreassen har Sonja Lee som sin kokk.
(Foto: Bengt Wilson)

Hanne Krogh og kokk Harald Osa er svært fornøyd med resultatet sitt.
(Foto: Bengt Wilson)