Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. januar 2003 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Skuespillere i aksjon

Terje Strømdahl, Anne Marit Jacobsen, Ivar Dyrhaug, Dorina Marie Iversen og Stig Henrik Hoff. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Terje Strømdahl, Anne Marit Jacobsen, Ivar Dyrhaug, Dorina Marie Iversen og Stig Henrik Hoff. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Terje Strømdahl og Anne Marit Jacobsen er på lag i kveldens runde av musikkonkurransen. Motstandere er Stig Henrik Hoff og Dorina Marie Iversen.

Skuespiller Terje Strømdahl har hatt mange sentrale roller i NRKs tv-produksjoner opp gjennom tiden. Han er kanskje best kjent for ”Portveien 2”, og andre barne-programmer som for eksempel ”Midt i smørøyet”.

I kveld stiller han på lag med en annen veteran i underholdningsbransjen, Anne Marit Jacobsen, som for tiden aktuell i oppsetningen ”Hvem er Ernest” på Nationaltheatret.

Motstanderne
Stig Henrik Hoff er ansatt på Nationaltheatret, og de fleste husker ham kanskje best som en av de to elskende i en båt full av sei i filmen ”Brent av frost”. Hoff er vokst opp med musikk, blant annet har faren dirigert mannskoret i Berlevåg, som det senere ble film om. Hans far, Trygve Hoff, er for øvrig ingen hvemsomhelst; han har skrevet noen av de mest kjente og vakreste visene vi kjenner.

Stig Henrik er på lag med Dorina Marie Iversen fra Sandefjord der hun har vært med både i kor- og amatørteater. Hun har ekte ”hula-hula-gener”, ettersom moren er tonganesisk, og kanskje kan hun vise frem noe av det i kveldens program?

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10