Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 24. oktober 2009 kl 21.20 Film: Buddy

Drømmer og virkelighet

Kristoffer (Nicolai Cleve Broch) finner tonen med den nye jenta i kollektivet, Henriette (Pia Tjelta) (Foto: Happy Endings AS)
Kristoffer (Nicolai Cleve Broch) finner tonen med den nye jenta i kollektivet, Henriette (Pia Tjelta) (Foto: Happy Endings AS)
I denne romantiske norske komedien møter vi Geir, Stig Inge og Kristoffer - tre ulike gutter som bor i kollektiv på Tøyen i Oslo.

Geir liker å leve farlig, men er ikke så ubekymret som han gir inntrykk av. Stig Inge er en forsiktig og usikker fyr som har bodd over hele verden. For ham er Tøyen verdens navle. Her finnes alt utenfor stuedøra, mener han.

Kjendis
Kristoffer har en kjæreste som heter Elisabeth. Hun maser om felles nøkler og mer forpliktelser. Men Kristoffer er ikke typen som ser for seg Volvo, vov-vov og rekkehus, og Elisabeth slår opp. Samtidig blir Kristoffers videodagbok fast innslag i Norges mest populære talkshow.

Henriette, den nye jenta i kollektivet, faller for Kristoffer – som nå er kjendis med kjærlighetssorg. "Nye" Kristoffer får også såkalte venner som dukker opp for å sole seg i blitzlyset med ham. Til slutt vet Kristoffer hva han vil, men er han tøff nok til å gjøre det?

Om filmen
- "Buddy" er en romantisk komedie som handler om å tørre å være ærlig. Den sier også noe om at å få oppfylt det du ønsker deg ikke nødvendigvis gjør deg lykkelig, sier regissør Morten Tyldum.

"Buddy" handler om ærlighet, ansvar og oppvekst – og å oppdage midt i 20-årene at russetida er over, sier Tyldum.

Sendt tidligere

Norsk komedie (2003)
Originaltittel: "Buddy"
Med Nicolai Cleve Broch (Kristoffer), Anders Baasmo Christiansen (Stig Inge), Aksel Hennie (Geir), Pia Tjelta (Henriette) og Janne Formoe (Elisabeth)
Regi: Morten Tyldum
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no