Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. mars 2007 kl 19.55 Hvilket liv!

Ny runde med familien Harper

Ny runde med Harper-familien: Abi (Siobhan Hayes), Janey (Daniela Denby-Ashe) med sin baby på fanget, Michael (Gabriel Thomson), Susan (Zoë Wanamaker) og Ben (Robert Lindsay) (Foto: BBC)
Ny runde med Harper-familien: Abi (Siobhan Hayes), Janey (Daniela Denby-Ashe) med sin baby på fanget, Michael (Gabriel Thomson), Susan (Zoë Wanamaker) og Ben (Robert Lindsay) (Foto: BBC)
I kjent stil fortsetter familien Harper, med tannlegen Ben i spissen, tilværelsen som er langt fra kjedelig. Susan har startet bokklubb og har fått en amerikansk forfatter, dr. Buck, som foredragsholder. Gjestfri som hun er, har hun invitert Dr. Buck til å bo hos dem.

Ben er overbevist om at gjesten deres er en sjarlatan, og dr. Buck knuser alle Susans litterære illusjoner når han legger an på henne.

Ben har søkt om medlemskap i flere eksklusive countryklubber, men har fått avslag over alt. Nå har han fått et forslag fra en rik pasient, Mr. Hoxton-Jones, om å bli medlem i en hemmelig klubb for menn, kalt "Brorskapet Hanen". Det er bare én hake ved det – under innvielsen må Ben både være kledd ut, og spankulere, som en hane.

Hanefar" Harper sverger eden om troskap, men han setter foten ned ved neste oppgave: Medlemmene skal strippe i et disco-party for homofile.

Michael vil gjøre inntrykk på en av sine kvinnelige lærere, og imponerer henne med en samling arkeologiske klenodier han påstår han har funnet i hagen. Sannheten er at han har lånt gjenstandene fra samlingen på skolen.


Britisk komiserie
Produsert av BBC
Episodetittel: "Bliss for Idiots"
Med Robert Lindsay (Ben Harper); Zoë Wanamaker (Susan), Gabriel Thomson (Michael), Siobhan Hayes (Abi), Keiron Self (Roger), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Colin Stinton (Dr. Buck)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78