Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 6. oktober 2003 kl 22.30 Store Studio

King Midas trår til

King Midas spiller live i
King Midas spiller live i "Store Studio". (Foto: Per Heimly)
King Midas er høstens heteste navn. I kveld står de på scenen i Store Studio og spiller live for Anne og Per.

Det har vært stille rundt King Midas i noen år, men med "Romeo Turn" har de definitivt tatt steget inn i rampelyset. Legenden om kong Midas forteller som kjent om hvordan alt han tok i ble til gull, og den legenden passer også bra på norske King Midas. Programledere Anne Lindmo og Per Sundnes er svært fornøyde over å få bandet på besøk.

Fotograflegende
Anne og Per er også skrekkelig stolte over å få besøk av fotograflegenden Mick Rock. Amerikaneren står bak ikonfotografiene av noen av tidenes største rockestjerner, som Dawid Bowie, Debbie Harry, Lou Reed og Queen.


Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. Og i tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

Les mer om Store Studio

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,LENKER
  • Les mer om Store Studio