Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 1. desember 2003 kl 22.30 Store Studio

Besøk av Briskeby

Briskeby spiller live i
Briskeby spiller live i "Store Studio". (Foto: Universal)
Anne Lindmo og Per Sundnes er svært fornøyde med at Norges mest glamorøse popband, Briskeby, spiller live i studio. Anne og Per får også besøk av forfatter Ingvar Ambjørnsen og næringslivstopp og kunstsamler Christian Bjelland.

Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes synes tittelen på Briskebys nye album "Tonight Captain?" er pirrende, dristig og dufter av sjø og cocktails på akterdekket.

"Store Studio" synes også Lise Karlsnes er fager med det nye, røde håret, og de har tenkt å gjøre alt de kan for at dagsavisenes påstander om flopp skal gjøres til skamme. I følge redaksjonen må smålig og kjip kritikk nedkjempes med alle midler! Dette er bare noen av grunnene til at Briskeby er invitert til "Store Studio" i kveld.

Ingvar Ambjørnsen
Anne og Per er lykkelige over at reven fra Hamburg, Elling-far og Norges-refser Ingvar Ambjørnsen kommer til Store Studio. Hele to bøker har han kommet med i høst, en novellesamling som har fått anmelderne til å juble og en VG-artikkelsamling. Ambjørnsen er nemlig en av de få som sitter på kombinasjonen av nok kunnskap om, og stor nok avstand til Norge, slik at han virkelig kan se hvor skapet bør stå.

Børs og katedral
Næringslivstopp og kunstsamler Christian Bjelland kommer også, for å fortelle om de tette båndene mellom kunstliv og næringsliv, og litt om hvordan han velger ut hvilken kunst han skal kjøpe. Bjelland selv er mest opptatt av Munch og Melgaard.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer om Store Studio