Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 4. april 2002 kl 20.30 Sus i serken

Fiona, Sally og Doon tilbake

Fiona Allen. (Foto: Channel 4)
Fiona Allen. (Foto: Channel 4)
Den britiske serien ”Sus i serken” med de tre damene Doon MacKichan, Sally Phillips og Fiona Allen er tilbake på NRK1 med nye spillopper. Åtte torsdager fremover står elleville sketsjer, musikk og mye intelligent humor i høysetet.

Med dette setter NRK i gang tredje runde av den populære serien som har originaltittel ”Smack the Pony”. Både første og andre runde har vunnet Emmy, og i England går serien for å være det endelige gjennombruddet for kvinnelig tv-komikk.

Nevrotiske karrierekvinner
Også denne nyinnspilte runden er befolket med nevrotiske karrierekvinner, glupske mannejegere og forvokste småjenter rundt de 30 som er i desperat kappløp med deres biologiske klokke. Det er kvinner på jobben og i sengen, kvinner som gjør sitt beste for å være kostbare, men som egentlig drømmer om å få slept en mann med hjem.

I løpet av serien skal vi få se de tre komikerne kaste seg over fenomener som internett-dating, uønsket hårvekst, hemmelige stevnemøter og rivalisering på arbeidsplassen. Og også denne gangen avsluttes hver del med en liten musikkvideo med forskjellige kvinnelige aktører som ikke er helt ulike dagens hotteste!

Intelligent humor
Før Sally Phillips, Doon MacKichan og Fiona Allen ble kjent med hverandre, jobbet de hver for seg med komikk, radioshow, tv, film og teater. Dermed var grunnlaget lagt for ”Smack the Pony” hvor de har skrevet mange av sketsjene selv.

Dette er intelligent humor av ypperste klasse. De tre damene henter inspirasjon fra et stort utvalg sterke, kvinnelige karakterer. De har stil, er originale og har en ubegrenset humor.

Hold et godt tak i tømmene, for nå rider ponnien igjen.

NRK Underholdning
Innkjøpt britisk underholdningsprogram
Originaltittel: Smack the Pony
Produsert av TalkBack productions for Channel 4
Prosjektleder NRK: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 991 8/90 18 36 10

Bilder
1. Fiona Allen. (Foto: Channel 4)
2. „Sus i serken“- trioen har gjort suksess med serien sin, og nå er de tilbake med runde tre på NRK1. (Foto: Channel 4)
3. Fiona, Doon og Sally er tilbake på NRK1. (Foto: Channel 4)
4. Sally Phillips.(Foto: Channel 4)
5. Doon Mackichan. (Foto: Channel 4)