Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 18. mai 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Nervøs gjeng

Kelly (Deborah Mailman) gruer seg til eksamen (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) gruer seg til eksamen (Foto: Southern Star)
Gabrielle får øye på en stilig fyr en kveld og blir helt i mo i knærne. Alt kjennes helt rett, så hun bestemmer for å gjøre noe med det. På arbeidsplassen forsvarer hun en mannlig rengjøringsassistent som har sex-trakassert en kvinnelig kollega på jobb. Det føles ikke riktig i det hele tatt, men Gabrielle må gjøre jobben sin.

Da Kelly dro tilbake til universitetet, var det en detalj hun valgte å overse: eksamensprøvene. Hun har alltid hatet eksamener, helt siden skoledagene. Nå står den første eksamen i psykologi for døren, og Kelly er søvnløs av redsel for å mislykkes.

For Richie er det ene arbeidet like godt som det andre, men Luciana tilbyr ham en jobb som han egentlig ikke ønsker å si ja til – ikke hvis han vil være en seriøs skuespiller. Det er imidlertid gode penger å hente, og Richie er syk av å være blakk.

Det har gått tre uker siden Evan slapp løs fra reklamehelvetet, og han har ennå ikke produsert en eneste kreativ idé som er verdt å skrive ned. Han rydder i platebunken sin, spiller Trivial Pursuit og gjør alt for å få hjernen til å arbeide skikkelig igjen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men lykkes ikke særlig godt. Alex gjør det ganske godt som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet som homofil", er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som skuespiller og har et turbulent kjærlighetsliv.

Gabrielle var tidligere kjæreste med Jason. Også hun har etter hvert et noe urolig kjærlighetsliv.

Australsk dramaserien, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Nature or Nurture" av Liz Doran
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle), David Tredinnick (Simon)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside