Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. januar kl 20.55 Spellemannprisen 2013

Bli med på musikkfest !


Bli med på en storslagen feiring av musikkåret 2013 når Spellemannprisen skal feires i en direktesending fra Stavanger konserthus.

Gjennom et stjernespekket show presenteres et utvalg av det store mangfoldet som finnes innen norsk musikkliv, og vi ser på det beste 2013 hadde å by på. På scenen står blant andre Morten Harket, Envy, Kvelertak, CLMD, Highasakite og Ask Embla.

Hvem er årets nykommer? Hvem blir Årets spellemann? Programleder Anne Lindmo leder oss gjennom kvelden når musikkbransjens gjeveste priser skal deles ut.

Om prisen
Prisutdelingen er et av landets største tv-sendte musikkarrangementer. Siden første utdeling i 1973 har Spellemann hatt status som Norges fremste musikkpris. Den deles ut årlig til artister og opphavsmenn som har utmerket seg og bidratt stort på musikkfronten i løpet av året som har gått.

Spellemannprisen arrangeres av Spellemann AS med bidrag fra IFPI, FONO, GramArt og MFO. Samlet representerer disse organisasjonene nærmest alle plateselskap, musikere og artister i Norge.

Produsert av Eyeworks Dinamo
Prosjektleder NRK: Åge Wolf
Presse :Erle Strøm i HES, tlf: 99004303
Tv-seere bes kontakte Publikumsinfo, tlf: 23 04 70 00