Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. desember 2001 kl 23.15 Den tredje vakten

Et bedre liv?

Malcolm jobber for en profesjonell kriminell som politiet har i kikkerten. For å redde Malcolm fra å bli arrestert når politiet går til aksjon, overtaler Ty Davis den unge gutten til å spille basketball med ham på Madison Square Garden. Men Davis ærlige hensikter blir tatt ille opp.

Sully tror at Malcolms ”arbeidsgiver” automatisk vil tro at den unge gutten har alliert seg med politiet og har lagt en felle slik at de kan arrestere ham. Malcolm på sin side er rasende fordi Ty utsetter ham for fare på denne måten.

Samtidig strever Kim og Bobby for å få fraktet Tina til sykehus. Tina er ekstremt overvektig og lider av hjertefeil, og hun er for tung til å bæres på vanlig måte. En god idé dukker opp: Tina skal heises ned og ikke bæres. Hele den tredje vakten trer støttende til, både Bosco, Yokas og Jimmy og hans brannmannkolleger.

Uro i privatlivet
Heltene har mye å hanskes med også privat. Ikke minst gjelder det Doc som får vite at hans far er havnet på sykehus, tilsynelatende fordi han ved et uhell har tatt en overdose.

Matty, som er kommet ut av fengsel, betaler leie for å bo hos broren Bobby. Bobby tror imidlertid at pengene kommer fra et ran, og han konfronterer broren med sine mistanker.

Samtidig gir Yokas sin mann Fred et ultimatum når det gjelder alkoholproblemene hans.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen(tlf. 23 04 72 36)LENKER
  • Third Watch 
  • Mer om serien