Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. august 2005 kl 21.25 Nikolaj og Julie

Oppgjør i retten

Nikolaj (Peter Mygind) møter i retten med sin nye advokat (Jess Ingerslev). (Foto: Ulla Voigt, DR)
Nikolaj (Peter Mygind) møter i retten med sin nye advokat (Jess Ingerslev). (Foto: Ulla Voigt, DR)
I nest siste episode av den populære danske serien "Nikolaj og Julie" møtes de to hovedpersonene i retten for å få avgjort dragkampen om foreldremyndigheten over lille Emma.

Mens Julie velger å føre sin egen sak i retten, skaffer Nikolaj seg en ny advokat. Men saken utvikler seg helt annerledes enn han hadde tenkt seg. Det skjer store forandringer som berører partnere, arbeid, bosted og fremtidsplaner for alle involverte.

Imens er Søs i full gang med prøvene på musikalen der hun skal spille hovedrollen, og hun får grundig veiledning av instruktøren. Søs har dessuten et par ting eller tre som hun gjerne vil fortelle Mikkel…

Om serien
sommer blir det gjensyn med det danske hverdagsdramaet "Nikolaj og Julie" som gikk på NRK1 i 2003. NRK2 sender to episoder hver tirsdag fremover

"Nikolaj og Julie" er en dramaserie fra Danmarks Radio med fokus på parforholdets mange utfordringer. Hva skjer når hverdagen setter inn og man må handle inn mat, hente barn og oppi det hele gjøre karriere?

I hovedrollene som Nikolaj og Julie møter vi Peter Mygind og Sofie Gråbøl. Mygind er best kjent fra serien "Taxa" og fra "Riket I og II", mens Sofie Gråbøl har spilt i en rekke filmer, blant annet "Nattevakten" og "Mifunes siste sang". De har også spilt sammen i flere episoder av "Taxa".

Kjenningsmelodien til serien heter "Right Next to the Right One" og synges av Tim Christensen.

Dansk dramaserie
Produksjon: Danmarks radio
Episode 21 av 22
Regi: Birger Larsen
I rollene bl.a.: Peter Mygind, Sofie Gråbøl, Dejan Cukic, Jesper Asholt, Sofie Stougaard og Therese Glahn
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51/ 95 10 02 99


LENKER
  • Hjemmeside