Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 26. mai 2011 kl 22.30 Påpp og Råkk

Farlig begjærlend


De to bestevennene Erlend og Steinjo har spilt sammen siden de var små. Nå står forholdet deres foran en alvorlig prøve.

Piffen har gått ut av et bandforholdet til Erlend og Steinjo, De øver aldri sammen mer, og Steinjo blir plutselig veldig musikalsk tiltrukket av den mystiske Ivo (Jon Øigarden) som står på pinne for Steinjo til enhver tid. Men Erlend aner ugler i mosen, eller er han bare sjalu fordi han ikke er Steinjos førstevalg lenger?

Om serien
Erlend og Steinjo har startet butikken Påpp & Råkk. Her selger de brukte LP-plater, men drømmer mest av alt om å slå gjennom med låten "Påpp and Råkk forever". Dessverre spolerer de alle sjanser som byr seg - de har det med å vikle seg inn i kaos, trøbbel og sin egen fantasiverden.

Serien "Påpp & Råkk" er et nytt prosjekt fra duoen Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan "Steinjo" Grieg Halvorsen, som sto bak NRK-serien "Slå på ring". "Påpp & Råkk" er spekket med kjente fjes i morsomme gjesteroller, og det blir mye god musikk og musikkvideoer, filmparodier og absurditeter.

Sendt tidligere.

Norsk dramakomedie i seks deler
Produsert av Brødrene Loewe AS / Seefood for NRK
Prosjektleder i NRK: Christina Rezk Resar
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 23 04 45 76 /924 03 873
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice tlf 815 65 900
Publikumssevice