Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 7. oktober 2001 kl 18.00 Nå er det nå

Fantasi og rollespill

Som alltid er politimennene Gustavsson og Pettersson, i den finske stumfilm-serien
Som alltid er politimennene Gustavsson og Pettersson, i den finske stumfilm-serien "Polis, polis", på plass i "Nå er det nå". (Foto: YLE)
Kveldens program handler om det å opptre i ulike roller, om rollespill og om fantasi. Rebekka fantaserer for eksempel om hvordan det ville ha vært hvis hun kunne bestemme. Hun later som om hun er dronning.

Rebekka finner fort ut at det ikke er nok å bestemme hva man skal ha til middag og slike enkle ting. Hun vil ha fred på jorden!

Dessuten er det ikke så enkelt å være dronning som hun trodde fra begynnelsen. Blant annet har hennes ”liksom-datter”, prinsesse ”vil ikke”, det vanskelig på skolen fordi hun er så rik og pen og har så mange saker. Følg, følg med!

I kveldens ”Nå er det nå” møter vi også barn som leker hva de skal bli når de blir store. Vi får også se en fin video om noen barn som leker spøkelser.

Som alltid er politimennene Gustavsson og Petterson, i den finske stumfilm-serien ”Polis, polis”, på plass.

Om serien
”Nå er det nå” er programmet for barn mellom fire og åtte år. 13 søndager vil barna få en blanding av informasjon og underholdning, presentert av Rebekka Karijord. Hvert program tar opp et spesielt tema.

Programlederen Rebekka Karijord studerer for tiden i Sverige. Hun er den eneste norske studenten på Statens Scenskola på Dramaten i Stockholm.

”Nå er det nå” er produsert av Nordmagi AS, og vises i alle de nordiske land.

Barneprogram, samproduksjon mellom Nordmagi AS og NRK
Programleder Rebekka Karijord
Prosjektleder Bjørn Skjelstad
Pressekontakt inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilde
Som alltid er politimennene Gustavsson og Pettersson, i den finske stumfilm-serien ”Polis, polis”, på plass i ”Nå er det nå”. (Foto: YLE)