Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. mai 2013 kl 19.45 Kjærlighetens laboratorium

Kan man blåse liv i kjærligheten?


Hvordan er det mulig å holde liv i kjærligheten når man bruker mer tid på å krangle om hverdagslige problemer enn å være kjærester?

I denne episoden av «Kjærlighetens laboratorium» skal programleder Thomas Breinholt undersøke om det er mulig å vekke de romantiske følelsene til live igjen.

Om serien
Vi vokser opp med eventyrene om prinsen på den hvite hesten og drømmen om den eneste ene, men i virkelighetens verden er det langt fra sannheten. Nesten halvparten av alle ekteskap ender i skilsmisse, og stadig flere av oss lever alene. Finnes det noen god grunn til å satse på et livslangt forhold når seksuelle og romantiske høydepunkt blir sjeldnere og hverdagen tar over?

Kjærlighetens labratorium er en serie på 7 episoder, som undersøker den fantastiske, forunderlige og til tider håpløst vanskelige kjærligheten – fra et vitenskapelig perspektiv.

Programleder Thomas Breinholt går på oppdagelsesferd i alle de avgjørende fasene av kjærlighetslivet, og presenterer oss for fasinerende, overraskende og til tider sjokkerende viten.

Dansk dokumentarserie: 7 episoder
Originaltittel: Kærlighedens Laboratorium
Produsert av: Danmarks Radio, DR (2012)
Programleder: Thomas Breinholt
Presseansvarlig: Camilla Sand, mob: 90069807/23047236
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice, 815 65 900