Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 23. juli 2003 kl 22.25 Våre små hemmeligheter

Nå eller aldri

Kelly(Deborah Mailman) og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Kelly(Deborah Mailman) og Evan (Samuel Johnson) (Foto: Southern Star)
Richie føler det svært ubehagelig når Brad vil ha ham med på et seksuelt eksperiment med et annet homofilt par. Han betror seg til Simon, som tilbyr ham et annet sted å bo. Samtidig forteller Kelly og Nathan åpent at de er forelsket.

Miranda får uventet 8000 dollar. Hun og Will er blitt gode venner, og Miranda lar Richie langsomt komme inn i livet hennes igjen.

Evan er blitt akseptert som medlem av forfatter-kolonien i New York, men ved en skjebnens ironi er Alex uventet droppet fra kirurgi-prosjektet i London. Nå står hun uten jobb, og gruer seg til at Evan skal reise. Gabrielle og Evan planlegger å dra rundt i USA noen måneder, før han slutter seg til forfatterne i New York.

Jason tar sin gravide venninne Caitlin med til Evan og Alex. Han er fortsatt forvirret over den plutselige forandringen i livet sitt, men ser fram til å bli far. Like før Evans USA-reise nærmer han og Alex seg seksuelt, men noen dårlig valgte ord dreper stemningen. Neste dag i drosjen kysser de hverandre lidenskapelig. De skilles med vissheten om at de har elsket hverandre – men vil de noensinne kysse hverandre igjen?

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83