Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 4. mars 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 4. mars kl 23.15
Kodenavn Bugs

Den nye sjefen
I kveldens episode av denne britiske spenningsserien kommer Bugs-teamet på jobben og oppdager at sjefen deres, Jan, er erstattet av en fremmed kvinne.
Kvinnen kaller seg \"den nye Jan\", og hevder at deres tidligere sjef er omplassert i en ny stilling. Hun forlanger også at de skal gi henne en diskett med viktig informasjon om en sak som Jan arbeidet med.
Men Bugs-gjengen føler at noe ikke stemmer, og ganske riktig skal det snart vise seg at Jan har en helt annen historie å fortelle...

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.
De to nye skikkelsene i serien, Jan og Alex, blir spilt av henholdsvis Jan Harvey og Paula Hunt.
NRK 1 torsdag kl 23.15

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (season 3)
I rollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51