Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 25. februar 2001 kl 22.45 Ekstra Bladet

Ekstra Bladet (t)

NRK2 søndag 25. februar kl 22.45
Ekstra Bladet (2:6)

Nye historier

Deadline er faretruende nær. Morgendagens utgave av Ekstra Bladet skal i trykken. Hovedoppslaget er Brødrene Olsen, som har gått av med seieren i Melodi Grand Prix. I det andre programmet i dokumentarserien om Ekstra Bladet arbeider redaksjonen også med en reportasje fra Jörg Haiders hjemby.

Det er den erfarne reporteren René Simmel som dekker Grand Prix for Ekstra Bladet. Han behøver ikke mange minuttene på å skrive saken.

Fotograf Claus Lunde og journalist Carl Johan Albrechtsen har dratt til ultrahøyrelederen Haiders hjemby, Klagenfurt, for å beskrive stemningen i den lille østerrikske byen.

I København er en journalist i gang med en klassisk Ekstra Bladet-historie om en kreftsyk kvinne og en ubetenksom advokat.

Om serien
I denne danske dokumentarserien i seks deler tar vi del i den hektiske hverdagen i Danmarks mest utskjelte men samtidig mest leste middagsavis. Vi følger journalister, fotografer og redaktører i Ekstra Bladet på jobb.

- Vi forsøker å vise hvordan man lager Ekstra Bladet på godt og vondt. Vi er ikke ute etter å utlevere avisen, men å komme så tett inn på medarbeiderne i redaksjonen som det er mulig, sier redaktør Tina Christel Andersen i DR1.

NRK2 søndag kl 22.45

Dansk dokumentarserie i seks deler fra DR
Hjemmeside: http://www.dr.dk/tv/tv- fakta/bladet/
Pressekontakter: Siri G. Meyer, tlf. 23048123, siri.gronning.meyer@nrk.no og Gunilla Gaarder, tlf. 23049364, gunilla.gaarder@nrk.no

Bilde
Hovedoppslaget i morgendagens utgave av Ekstra Bladet er Melodi Grand Prix og Brødrene Olsen som har gått av med seieren. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen).