Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 7. mai 2003 kl 19.55 Veterinærene i praksis

Joe og Emmas nye liv

Joe Inglis nyter singellivet. (Foto: BBC)
Joe Inglis nyter singellivet. (Foto: BBC)
et er nå 15 måneder siden Joe Inglis og Emma Milne gikk hver til sitt. Begge to har startet på nytt og trives godt i sine nye jobber.

Joe er nå den stolte innehaver av en flott motorsykkel og jobber på Jackson’s klinikk i Carterton. I dag får han inn en meget syk pasient, Jack Russell-terrieren Mickey. Eieren klarer ikke tanken på å miste hunden sin, så Joe kjører en rekke tester for å finne ut hva det er som feiler Mickey. Joe oppdager at hunden har en svulst i magen, så nå spørs det om kreften har spredd seg og om Mickey er sterk nok til å overleve en omfattende operasjon.

En gribbete pasient
Emma Milne trives etter hvert godt i Cheltenham. Nå har hun jobbet her i et år. Klinikken har akkurat tatt på seg ansvaret for å behandle dyr fra en lokal viltlivsorganisasjon. En av pasientene er en skadet gribb. Det viser seg at fuglen har mistet blodtilførselen til en av vingene og ene kloen er hoven.

Om serien
Trude Mostue og Asgeir Borgemoen har avsluttet vårens runde av "Kompis", men Trude er fortsatt aktuell onsdagskveldene i en ny runde av serien "Veterinærene".

Dette er tiende gangen vi følger veterinærene i England, og denne serien ble spilt inn i 2001. Det har skjedd en rekke endringer i livene til de 11 dyrlegene siden vi sist så dem. Joe Inglis og Emma Milnes ekteskap har gått i stykker, og de to norske veterinærene, Trude Mostue og Maria Lowe, kan snart feire ettårsdagen til klinikken sin. Som vi får se, går ikke samarbeidet helt knirkefritt.

Det skal sendes 13 episoder.

Innkjøpt dokumentarserie
Originaltittel: Vets in Practice, series 10
Produksjon: BBC
Veterinærer: Trude Mostue, Maria Lowe, Tom Leonard, Keith Leonard, Fiona Green, Mike Sandiford, Emma Milne, Joe Inglis, Hannah Pollard, Sally Kingsley, Steve Leonard.
Produksjonsleder: Miranda Steed
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364