Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. september 2006 kl 18.30 Johnny og Johanna

Hemmeligheter

Michael Hansson som Johnny.
Michael Hansson som Johnny.
Det er ikke alltid like lett å få andre til å åpne seg, enten det gjelder noen man nettopp har møtt eller som man kjenner godt. Johnny oppfører seg rart mot resten av gjengen i svømmehallen, mens Kristiansen snakker om bagateller når Johanna vil vite hva som er viktig for ham.

Reka, Konrad, Johnny og Anne er i svømmehallen, og Anne vil at Johnny skal hoppe fra fem-meteren sammen med henne. Det vil ikke Johnny, og Anne vil finne ut hvorfor.

Samtidig ser Reka ut til å være mer opptatt av å kikke på andre gutter i svømmehallen enn å være sammen med Konrad. Er hun ikke så forelsket i ham lenger?

Det viktigste i livet
Kristiansen ville plutselig ha tilbake blomsten han ga Johanna, og som plaster på såret skal hun få filme ham til videoprosjektet sitt om hva som er det viktigste i livet. Han sier at for ham er det viktigst at folk følger reglene i oppgangen, og Johanna får mest lyst til å gi opp hele prosjektet.

Men Line sier noe som får Johanna til å tenke: Hvordan kan hun kreve at Kristiansen skal fortelle henne sine innerste tanker, når hun ikke gir av seg selv til ham?

Trude og Robert har flyttet inn i hybelen hos Line og Eddie, og Gustav er svært ivrig og vil hjelpe. Robert er også i ferd med å få et bedre, om ikke forholdet til faren Joakim og halvsøsknene er helt godt. Han har fortsatt ikke fått møte moren deres… Unngår hun ham?

Om serien
Elleve lørdager i høst møter vi igjen gjengen i "Johnny og Johanna". De to stesøsknene har fått et nært og godt forhold, og i tillegg har de fått en lillebror som de kaller "Sniff". Å få et nytt barn i huset setter sitt preg på familielivet.

Når vi møter igjen gjengen, er de alle lykkelig forelsket – i hvert fall tilsynelatende. Anne og Johnny er kjærester og utfordrer stadig hverandre til å gjøre ulike stunt, mens Reka og Konrad også er sammen og svært forelsket. Johanna er kjæreste med Jack, men det er noe som skurrer…

Robert går en spennende tid i møte, han er i ferd med å bli bedre kjent med faren sin, Joakim, og familien hans.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom, sesong 3 (2006)
Prosjektleder: Rita Sarnes
Regi: Anne-Marie Nørholm, Trond Ola Mevassvik
I rollene: Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Dennis Storhøi, Victoria Ose, Jonathan Malmquist Harket, Aksel Torvik Knutsen, Mikkel D. Nygaard, Annette Roth, Habib Ur Rahman Manzoor, Svein Roger Karlsen, Erik Hivju, Ingunn Beate Øyen, Kristin Kajander, Pernille C. Iversen, Johannes Nagel, Hanna Helgestad, Anette Lauenborg Waaler m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside