Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 22. juni 2008 kl 19.30 Livet på kjøpesenteret

Storbesøk på storsenteret

Senterleder Per Kristian får problemer når popgruppa Westlife glimrer med sitt fravær. (Foto: Storyteller film og TV-produksjon)
Senterleder Per Kristian får problemer når popgruppa Westlife glimrer med sitt fravær. (Foto: Storyteller film og TV-produksjon)
Ingen ringere enn Westlife er ventet til Strømmen Storsenter i kveld. Oppbudet av fans er stort, og presset på senterleder Per Kristian øker når det ryktes at popgruppa ikke kommer likevel.

På kjøpesenteret er det stor ståhei fordi den internasjonale popgruppa Westlife skal komme innom for å signere CD-plater. Securitasvaktene må holde styr på horder av tenåringsjenter som kjemper om å få møte idolene sine. Men da senterleder Per Kristian får melding om at bandet blir forsinket og kanskje ikke får tid å komme i det hele tatt, blir stemningen svært nervøs.

Bayram har endelig fått tilslaget på en leilighet i et borettslag, men står i fare for å miste den igjen dersom borettslagsmedlemmer bruker forkjøpsretten. Og for Lise på Dressmann blir julesalget så hektisk at hun bokstavelig talt må gå i kjelleren for å slippe unna stresset i butikken.

Om serien
Rune Obrestad og Erland Øverby laget tv-suksessene "Campingliv" og "Sydenliv". Nå er de tilbake med en ny serie, denne gang fra Strømmen Storsenter. Storsenteret, som er Romerikes best besøkte turistattraksjon, har ca. 1 100 heltids- og deltidsansatte.

I høst blir vi nærmere kjent med ti av de ansatte. Vi følger dem tett i deres daglige gjøremål, og vil se at hverdagen byr på både utfordringer og gleder.

Disse følger vi:
Per Kristian Trøen, senterleder
Lise Sølvberg, daglig leder på Dressmann
Atief Nabil Uddin, sjefsassistent på Burger King
Steinar Vadla Risa, butikkdetektiv
Nina I. Larsen, daglig leder i Livs butikk
Bayram Tuncar, innehaver Rockopop
Kristian Ruud, Securitasvakt
Ole Herredsvela, driftsleder
Tormod og Anita Johansen, innehavere av kafeen Mersmak

Programmet er sendt tidligere.

Innkjøpt dokumentarserie (2006)
Produsert av: Storyteller film og TV-produksjon
Prosjektleder: Per Selstrøm
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)