Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. mai 2007 kl 20.05 Sommer på Saltön

Siste episode

Den store hummerfesten er en stor begivenhet på Saltön. (Foto: Bo Håkansson)
Den store hummerfesten er en stor begivenhet på Saltön. (Foto: Bo Håkansson)
Det er klart for femte og siste episode av serien om skjærgårdsstedet Saltön. Den store hummerfesten nærmer seg og det er mange spenninger i luften.

MacFie blir forferdelig sjalu når ambassadørens sønn legger sin elsk på Sara. Hun er svært overrasket over hvordan han reagerer og begynner å tvile på ham som sin fremtidige ektemann.

Emily blir oppvartet av politimannen Krister når hun går på slankekurs, men hun klarer ikke å bestemme seg for hva hun vil med Blomgren.

Kanskje blir det en ordning på at når hummerfesten blåses i gang?

Om serien
Sommer på Saltön er en stemningsfull og rolig serie, som på tradisjonelt vis forteller om vanlige og uvanlige mennesker i det lille kystsamfunnet. Serien starter med at vi møter Sara (Hanna Bogren), en ung enke fra storbyen. Hun har fått seg jobb på den lille kroen på Saltön der hun har bestemt seg for å begynne et nytt liv. Forberedelsene til den store midtsommerfesten er akkurat i gang da Sara ankommer.

Hun kommer umiddelbart i kontakt med de fargerike innbyggerne, og dem er det mange av: den eksentriske og mystiske birøkteren MacFie (Per Myrberg) som bor alene, den dystre tobakkshandleren Blomgren (Tomas von Brömssen) og hans korpulente kone Emily (Anki Larsson) som bare lengter etter et nytt liv og en ny kropp.

På Saltön lever også den kjærlighetssyke Johanna (Ulla Skoog) som bor sammen med sin sønn, og hermetikkprodusenten Månsson (Jan Holmquist) og hans unge kone Kristina (Lisa Werlinder). Kristina angrer på det livet hun har begitt seg inn på.

Sendt tidligere.

Svensk dramaserie (2004)
Originaltittel. Saltön
Produsert av: SVT
Med: Tomas von Brömssen, Ulla Skoog, Anki Larson, Hanna Bogren, Per Myrberg, Anders Nyström, Lena Brogren, Jan Holmquist og Lisa Werlinder.
Regi og manus: Carin Mannheimer
Pressekontakt:Anna-Marie Normann>, tlf 23 04 78 53/907 75 758
LENKER
  • Les mer