Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 11. november 1999 kl 23.00 Best i verden

Best i verden (ttv)


NRK2 torsdag 11. november kl 23.00
Best i verden (9:9)

Hvilket land er best i Skandinavia?

Med stoppeklokke og sjekkliste reiste Cecilia Schiöld fra Sverige, Charlotte Kongslev fra Danmark og Alexander Fürst fra Norge sammen i bil gjennom Skandinavia for å teste hvilket land som er best. I kveld får vi svaret!
I flere hundre år har nordmenn, svensker og dansker blodtørstig kaptes om å besitte hverandre. Med Volvo, olje og Tuborg har kappestriden fortsatt i vårt århundre, riktignok tilsynelatende i mer siviliserte former.
Gjennom to sesonger har den skandinaviske folkesjelen blitt tatt på pulsen i den nordiske serien \"Best i verden\". I dette siste programmet skal de tre testpilotene, som har testet Skandinavia så grundig overfladisk som Skandinavia aldri er blitt testet før, svare på følgende: - Hvilket land er egentlig best? Best i Skandinavia? Og dermed best i verden? En nasjon og et vinnerfolk skal kåres.

NRK2 torsdag kl 23.00

Bilde (Via Scanpix/(Internett)
1. Cecilia Schiöld fra Sverige (f.v.), Charlotte Kongslev fra Danmark og Alexander Fürst fra Norge har testet hvilket land i Skandinavia som er best. (Foto: Jens Haubek).

2. Charlotte Kongslev fra Danmark (f.v.), Cecilia Schiöld fra Sverige og Alexander Fürst fra Norge har reist sammen som testpiloter gjennom hele Skandinavia. (Foto: C. Bengtsson).

Nordisk samproduksjon i ni deler mellom NRK, SVT og DR
Prosjektleder i NRK: Chris Amble, tlf. 23047354
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123