Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 1. juli 2009 kl 00.45 Battlestar Galactica

Strid om kursen

Alene til sist – president Roslin kommer med en dramatisk erklæring i
Alene til sist – president Roslin kommer med en dramatisk erklæring i "Battlestar Galactica". (Foto: Universal)
Legene har klart å redde kommandør Adama. Han vender tilbake som en helt. Men oppgavene han må løse, er det ingen som misunner ham.

Adamas sønn Lee er i mellomtiden stukket av med president Roslin, og de to har søkt tilflukt i en av konvoiens mange romskip. Adama gir nå ordre om å gjennomsøke samtlige skip.

Fra sitt hemmelige ståsted forsøker Roslin og Lee å agitere for en demokratisk omveltning. For å skaffe seg generell støtte vil de sende ut sitt budskap til resten av flåten. Men i siste instans velger Lee å sette foten ned. Han innser at det ville være galt å gå ut offentlig med fordømmelser av sin egen far.

Mer om serien
Den amerikanske science fiction-serien "Battlestar Galactica" tar oss med til en fjern galakse der menneskeheten står i fare for å bli utryddet. Truslene kommer fra de avanserte robotene, cylonene, som menneskene selv har skapt.

"Battlestar Galactica" er basert på tv-serien fra 1978. Serien NRK nå viser ble laget i 2005 og har en ny og moderne stil som utnytter til fulle dagens data- og digitalteknikk. Den er sendt på Sci Fi Channel i USA og var en knallsuksess for kanalen.

Sendt tidligere.

Amerikansk science fiction-serie 20 deler (2005)
Originaltittel: Battlestar Galactica, serie 2
Kveldens episode: The Farm
Produsent: NBC Universal Studios
I rollene: Katee Sackhoff (Kara Thrace), Mary McDonnell (Laura Roslin), Edward James Olmos (William Adama), Grace Park (Sharon Valerii), Tricia Helfer (Number Six), Jamie Bamber (Lee Adama), Aaron Douglas (Galen Tyrol) og James Callis (Gaius Baltar)
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer