Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. august 2002 kl 20.10 Ta sjansen

Festdag i Holmenkollen

Jan Erik Larssen er reporter fra Holmenkollen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Jan Erik Larssen er reporter fra Holmenkollen. (NRK-foto: Ole Kaland)
For tredje år på rad ønsker Jon Herwig Carlsen og Jan Erik Larssen velkommen til Holmenkollen og en fartsfylt dag med konkurranser og underholdning. Carlsen har ansvaret for å kommentere sykkeldoninger og båter, mens Larssen tar seg av reporterjobben.

”Ta sjansen” har i år 20-årsjubileum, og det blir som vanlig ellevilt båt- og sykkelshow i Besserudtjernet med både lynraske og fantasifulle farkoster. Jon Herwig Carlsen og Jan Erik Erik Larssen på sin side lover å gjøre sitt beste for at folk skal komme i den rette stemningen.

- Jeg har tenkt å ankomme i et kjøretøy som går like bra på land som på vann, og det gleder jeg meg til! Håper det kan være med på å få opp humøret og stemningen hos de frammøtte, ler Jan Erik Larssen.

Duell mellom spreke jenter
Det er ikke bare båtene og syklene som skal stå for konkurransen. Landslagene i skiskyting og orientering konkurrerer mot hverandre i Kollen Cup. I dameklassen får vi en artig duell mellom de stadig like spreke langrennsjentene fra 80- og 90-tallet og skiskytterjentene. I herreklassen er det duket for prestisjeoppgjør mellom våre beste orienteringsløpere og skiskyttere.

Mye moro
Underholdningsfaktoren skal også være høy på en slik festdag i Kollen, og Asgeir, ”Sjefen over alle sjefer”, kommer for å få skikkelig fart på store og små. Det blir også innslag med pop- og rockeartister.

Dessuten blir det spektakulære saltoer og skruer fra våre beste freestylehoppere. I tillegg blir det artisteri med den nye farsotten Sled Dogs.

Dette er et opptak av showet som gikk av stabelen søndag 23. juni i Holmenkollen. Showet ble først vist på NRK2 28. juni.


NRK Underholdning
Egenprodusert underholdning
Programledere: Jon Herwig Carlsen og Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
1. Jan Erik Larssen er reporter fra Holmenkollen. (NRK-foto: Ole Kaland)
2. Jan Erik Larssen tar sjansen i Kollen. (NRK-foto: Ole Kaland)