Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 2. mai 2002 kl 22.30 Hett rundt ørene på Ruby

Ruby i Bollywood

Ruby sammen med skuespilleren Sharnk Khan i Bollywood. (Foto: BBC)
Ruby sammen med skuespilleren Sharnk Khan i Bollywood. (Foto: BBC)
I kveldens episode med spenstige Ruby Wax, får vi se at den frigjorte damen tar turen til filmhovedstaden i Asia, Bollywood. Filmene fra Bollywood trekker faktisk til seg flere seere enn filmene fra selveste Hollywood!

Stjernene er kjempestore i hjemlandet India, men de har også millioner av fans i Vesten, og flere av dem prøver derfor lykken i filmer som produseres utenfor Bollywood.

I Bombay besøker Ruby det dampende filmsettet til den foreløpig mest spektakulære filmen i India. Hun møter også Amitabh Bachan, Indias svar på Marlon Brando. Og som vanlig har hun en svært personlig samtale med ham om både det ene og det andre.

Også den unge og populære skuespilleren Sharnk Khan og muskelbunten Hritik Roshan lar seg villig intervjue av revolverreporteren Ruby, og det viser seg at den asiatiske filmindustrien skjuler mange hemmeligheter. Blant annet er det utbredt organisert kriminalitet i filmbusinessen.

- Produsentene truer stjernene til å spille inn filmer de egentlig ikke vil være med i. Blir du redd har du ikke mye annet valg enn å signere kontrakten, forteller Khan.

Ruby Wax er tilbake
Hun er damen som har fått titte i Fergies undertøyskuffer, fått Imelda Marcos til å synge, og som har simulert knivdrap sammen med OJ Simpson…

Den amerikanske kjendisintervjueren Ruby Wax stiller spørsmål ingen andre tør stille, og hun har en egen evne til å få kjendisene til å avsløre mye mer enn de hadde tenkt. I denne runden møter hun blant andre fotballstjernen Emmanuel Petit, drar til Bollywood for å se på det nyeste innen film og blir kledd opp til moteuken i Paris.


NRK Underholdning
Innkjøpt serie fra BBC
Originaltittel: Hot Wax
Prosjektansvarlig NRK: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
Ruby sammen med skuespilleren Sharnk Khan i Bollywood. (Foto: BBC)