Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. februar 2004 kl 23.15 Millionloddet

Ny runde med millionærfamilie

Fra venstre: Sarah (Sarah Churm) med sin sønn, pappa David (Peter Davidson), mamma Alison (Amanda Redman), yngste datter Charlotte (Keeley Fawcett) og eldste datter Virginia (Sarah Smart) (Foto: ITV)
Fra venstre: Sarah (Sarah Churm) med sin sønn, pappa David (Peter Davidson), mamma Alison (Amanda Redman), yngste datter Charlotte (Keeley Fawcett) og eldste datter Virginia (Sarah Smart) (Foto: ITV)
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 seks nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Men Alisons ektemann David hadde også hemmeligheter, han var nemlig utro med sin sekretær Elaine. Hemmelighetene ble avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia er lesbisk og sliter med kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har giftet seg, skilt seg og fått en sønn – og yngste datter Charlotte mistrives på skolen. Alison og David må ta tak i ekteskapet sitt for alvor, etter utroskap på begges kant.

Første episode
Alison tar med seg familien til Buckingham Palace, hvor hun skal bli slått til ridder for sin innsats for veldedighet. Hun må samtidig takle vissheten om at hun er gravid – men det er ikke ektemannen David som er faren.

Virginias kjæreste Tamsin er også gravid, og det setter naturlig nok forholdet på prøve. De to jentene kunngjør nyheten for sine respektive familier, men jubelen står ikke akkurat i taket.

Verre blir det når en avis finner ut at vinnerloddet som skaffet familien den enorme formuen, ble kjøpt av yngste datter Charlotte. Hun var ikke gammel nok til å kjøpe lodd, og dette kan få katastrofale følger dersom lotteriet vil kreve alle pengene tilbake.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesongstart, sesong 3
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97