Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 31. mars 2000 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone


NRK1 fredag 31. mars kl 19.55
Beat for beat - tone for tone (15:16)

God miks hos Dyrhaug

Veteran Freddy Dahl, countrysanger Aslag Haugen, barnesanger Maj Britt Andersen og musikalartisten Marian Aas Hansen er deltakere hos Ivar Dyrhaug i kveldens \"Beat for beat\".

Freddy Dahl hadde sin egen rockegruppe fra 70-tallet og utover, men har de siste årene konsentrert seg om å produsere og skrive låter for kommende norske artister. Han skrev blant annet Grand Prix-låten til Toril Moe i fjorårets musikkonkurransen sammen med Anita Skorgan. Dahl har selv deltatt som solo-artist i Grand Prix på midten av 80-tallet.
Med seg på sitt lag i kveld har han Maj Britt Andersen. Med flere barneplater, Spellemannpris og en fortid i NRKs barne-TV der hun har hatt flere egne programmer med sang og musikk, er Andersen blitt hele Norges barnesang-tante.
På motstanderlaget finner vi vokalist Aslag Haugen fra country/folkemusikkgruppa \"Hellbillies\". Haugen har med seg Marian Aas Hansen som er en av våre nye musikalartister. Hun har hatt sangroller i storoppsetninger som \"Sofies verden\" og \"Beatles\" og er til stadighet å se på scenen i nye roller både som sanger og korist.

NRK1 fredag kl 19.55

Billedtekster:
1. Maj Britt Andersen og Freddy Dahl er lagkamerater. (Foto: Scanpix)
2. Marian Aas Hansen og Aslag Haugen er på samme lag. (Foto: Scanpix)

Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18