Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. november 2003 kl 21.20 Den tredje vakten

Harde tak

På hospitalet får Carlos (Anthony Ruivivar) sjans hos en vakker sykesøster. (Foto: Warner Bros.)
På hospitalet får Carlos (Anthony Ruivivar) sjans hos en vakker sykesøster. (Foto: Warner Bros.)
Carlos slår seg stygt og havner på sykehus. Doc sliter videre med skyldfølelsen etter en mislykket redningsaksjon. Sully angrer på at han lot sin demente mor flytte inn hos seg.

Den ellers så dyktige brannmannen Carlos ramler fra brannmannsstangen på stasjonen og havner på sykehus. Der må han dele rom med en delirisk fyllik som han ender opp med å ta seg av. Til gjengjeld får Carlos sjans hos en vakker sykesøster.

Sully angrer
Politimannen Sully får en mildt sagt utfordrende oppgave etter at han lot sin gamle, demente mor flytte inn. Konstellasjonen bringer ikke noe godt med seg for det nygifte paret Tatiana og Sully. En dag brenner moren seg alvorlig.

Doc på ambulanseteamet fortsetter å være forfulgt av ulykken med tenåringen Ryan Buckley som ble lam da noe gikk galt. En gammel venn av Doc, Jerry, kommer forbi. Jerry antyder at Doc kan være ansvarlig for unge Ryans lammelse. Senere går det opp for Doc at Jerry jobber som etterforsker for Ryans advokat.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3)
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse