Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 13. desember 2006 kl 19.30 Forbrukerinspektørene

Direktesendt kåring

Forbrukerinspektørene Marit Evertsen Grimstad og Lars Karelius Noer. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Forbrukerinspektørene Marit Evertsen Grimstad og Lars Karelius Noer. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I en timelang direktesending inviteres Notar, Jysk og NextGenTel til Grønland Basar i Oslo. Disse bedriftene kom verst ut da seerne skulle stemme på hvilken norske bedrift som yter dårligst service. I kveld avgjøres det hvem av de tre som må skjerpe seg mest. Hva er egentlig service, og hvordan kan bedrifter bli bedre, er spørsmål vi også får svar på.

I høst har FBI kjørt en kampanje i samarbeid med Norsk Kundebarometer ved BI om hvilken bedrift i Norge som yter dårligst service. Avstemmingen har foregått på FBIs nettsider: www.nrk.no/fbi, og det er seerne som har bestemt "vinneren".

I kveldens FBI, som er det siste programmet denne sesongen, vil programlederne Marit Evertsen Grimstad og Lars Karelius Noer forplikte bedriftene til å bli bedre på service. Underveis i sendingen kan seerne stemme via sms på den av de tre bedriftene som er aller dårligst. Og vinneren får selvfølgelig en premie: en vitenskapelig analyse av servicenivået deres, gjennomført av Norsk Kundebarometer, BI.

I tillegg er kveldens sending et jubileum: Dette er FBIs 250. sending, etter 7 år som Norges mest sette forbrukerprogram på tv med nærmere 700 000 seere hver uke.

Om Forbrukerinspektørene
Fram mot jul leder forbrukerinspektørene Marit Evertsen Grimstad og Lars Karelius Noer sendingene fra studio. Frode Søreide er "utegående" forbrukerinspektør.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Programledere: Lars Karelius Noer og Marit Evertsen Grimstad.
Reporter: Frode Søreide
Prosjektleder: Frank Sivertsen
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakt Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.noLENKER
  • Hjemmeside