Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 19. januar 1999 kl 19.35 Menns hemmelige liv

Menns hemmelige liv (t)

NRK2 tirsdag 19. januar kl 19.35
Menns hemmelige liv (1:13)

Det hemmelige broderskap

Hvordan overlever man at ekskona tar med seg ungene og flytter til en annen kant av landet sammen med din beste kompis? Da må man stole på sine venner og ellers ta en dag om gangen, er livsfilosofien til New York-baserte Michael, Phil og Andy.

\"Menns hemmelige liv\" viser tre skilte menn på noen og tredve som alle er i ulike faser av en skilsmisse. Deres eneste adspredelse er den ukentlige golftimen.

Michael (Peter Gallagher) driver en fabrikk som renoverer rød murstein. Han er hensynsløst ærlig, direkte og hederlig. Han overkompenserer for sin families ikke helt plettfrie rykte og farens tvilsomme fortid. Han savner barna fryktelig. Og selv om halvparten av kvinnene på Manhattan gjerne skulle ha gått ut med ham, ser ingen av dem ut til å kunne måle seg med hans ekskone.

Phil (Bradley Whitford), forretningsfører for en gruppe idrettsutøvere, er prototypen på en machomann. Han elsker sine barn, men skryter ellers av at han ikke eier følelser. Det er i alle fall det han sier. Hans største hemmelighet er nemlig at han har følelser.

Andy (Mitch Rouse) produserer kunstig frukt og grønnsaker. Selv om han er svært maskulin mann med svart belte i kampsport og er villig til å gjøre alt som står omtalt i friluftsmagasiner, er han livredd for bakterier og virus.

De tre mennene bor i hver sin leilighet på Manhattan, men møtes så ofte de kan for å spille golf eller spise middag på sin favorittrestaurant. Restauranteieren Kate (Christine Dunford) tar seg av de tre vennene.

NRK2 tirsdag kl 19.35

Bilde
De tre skilte mennene i \"Menns hemmelige liv\" spilles av Peter Gallagher (Michael), (Bradley Whitford (Phil) og Mitch Rouse (Andy)

Amerikansk komiserie
Originaltittel: The Secret Lives of Men
Med Peter Gallagher, Bradley Whitford, Mitch Rouse og Christine Dunford

Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41