Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 3. mars 2004 kl 22.30 Ruby ser stjerner: Liza Minnelli og (eks)mann David Gest

Ruby går under huden på stjernene

Ruby Wax møter David Gest og Liza Minnelli i London – før lykken og ekteskapet brast. (Foto: BBC)
Ruby Wax møter David Gest og Liza Minnelli i London – før lykken og ekteskapet brast. (Foto: BBC)
Seks onsdager framover tar Ruby Wax oss med på uvanlige møter med noen av verdens største stjerner. Først ut er Liza Minnelli og eksmannen David Gest som gir ett av sine siste intervjuer før ekteskapet sprakk.

Ruby Wax har gjort det til sitt varemerke å gå over streken med sine intervjuobjekter. Hun er pågående, vittig og sjarmerende, og stiller spørsmålene ingen andre tør stille. Ruby har en egen evne til å få kjendisene til å avsløre langt mer enn de hadde tenkt.

I tillegg til Liza Minnelli og David Gest møter Ruby i denne runden Jim Carrey, Joan Collins, John McEnroe, Ben Stiller og Susan Sarandon.

Som nyforelskede
I mars 2002 ble bryllupet med David Gest, der Michael Jackson og Elizabeth Taylor var forlovere, et slags comeback for Liza Minnelli.

Ruby møter paret i London. Her forbereder de Gests 50-årsdag, og kan fortelle at de både føler og oppfører seg som nyforelskede tenåringer. Gest røper at han er særlig begeistret for Minnellis venstre bryst.

Lykken brast
Vi blir med på smykkekjøp på Harrods, servering av fish and chips og ikke minst: Gests 50-årsdag. Den feires på Dorchester Hotel, og gjestelisten står i stil med det fasjonable lokalet. I tillegg forteller Minnelli om da hun var døden nær etter flere hjerneslag, og om alkoholismen.

Under et halvt år etter at intervjuet ble gjort, gikk paret hver til sitt. Gest har saksøkt Minnelli for 70 millioner kroner for vold hun skal øvet mot ham i beruset tilstand.

Innkjøpt underholdningsserie fra BBC, 2003
Originaltittel: "Ruby Wax With…"
Kontaktperson: Niels Bierge
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252