Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. januar 2007 kl 22.50 Ed Robinson

Familien Hvermannsen

Hele familien Robinson samlet. (Foto: BBC Worldwide)
Hele familien Robinson samlet. (Foto: BBC Worldwide)
Pam, Hector, George, Ed og Vicky Robinson er en typisk, dysfunksjonell engelsk middelklassefamilie. Sånt kan det bli mye humor ut av! Komiserien "Ed Robinson" i seks deler begynner i kveld.

I følge de fleste er Ed det sorte fåret i familien Robinson. Han er 32, nyskilt etter et fem og en halv måned kort ekteskap, hater jobben sin og han bor hos sin tante. Hva er det som har gått galt i livet hans? Hvor vanskelig kan det egentlig være å finne en kjæreste, en anstendig jobb, et godt renseri og meningen med livet?

Mor og far Robinson heter Pam og Hector. George, Eds eldre bror, er gift med Maggie. Han jobber som konsulent og er praktiker og pragmatiker på sin hals. Hans mantra og nøkkel til alt er organisering, organisering, organisering.

Eds søster, Vicky, er perfeksjonist og interiørarkitekt. Hun er på jakt etter Den rette og har visse problemer inntil hun møter Peter som deler hennes sans for perfeksjonisme.

I første episoden blir vi introdusert for familien Robinson med Ed i spissen. De fleste hendelser i familien er sett gjennom Eds øyne og Ed er også fortellerstemmen i serien. Han spilles av Martin Freeman, kjent fra blant annet "The Office" og "The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy".

Ed innleder et forhold til en kollega stikk i strid med råd fra sin velmenende familie. Hva kan være galt med det? tenker Ed. Det finner han snart ut da kollegaen blir forfremmet til Eds sjef og det første hun gjør er å gi ham sparken.


Britisk komiserie 2005
Originaltittel: The Robinsons
Produsert av BBC
Produsent og manus: Justin Sbrensi og Mark Bussell
I rollene: Martin Freeman (Ed), Hugh Bonneville (George Robinson), Abigail Cruttenden (Vicky), Anna Massey (Pam), Richard Johnson (Hector), Amanda Root (Maggie).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden
Les mer om serien her:


LENKER
  • Les mer