Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 16. mars 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Løgn og sannhet

Evan (Samuel Johnson) ender alltid opp alene… (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) ender alltid opp alene… (Foto: Southern Star)
En kveld, til sengs med Alex, får Christian et epileptisk anfall. Han blir helt satt ut – han kan ikke huske sist han hadde et lignende anfall. På jobben møter Alex den forhenværende kjæresten Rex. Han er singel for tiden, og Alex kjenner at følelsene for ham definitivt er til stede.

Christian ber Alex om hjelp, men hun kan ikke lyve om følelsene sine for Rex. På et svømmekarneval på sykehuset kommer alt til overflaten.

Miranda har ikke nok penger for å dra til Edinburgh med showet sitt. Hun ber Richie om et lån, men han lyver og sier at han har investert alt han har i et prosjekt. Mirandas far tilbyr henne penger, men hun lyver og sier at hun ikke trenger dem.

Jason finner ut at Caitlin planlegger å gifte seg. Han ønsker henne lykke til, men plutselig blir tanken om å miste sønnen Gus vanskelig å bære. Han vil forsikre seg om at han fremdeles er faren og ikke blir skjøvet ut på sidelinjen. Ut av Jasons munn kommer truende advokat-ord om delt foreldrerett og juridiske kontrakter.

Brudd kan bringe en ut av balanse. Kelly har skaffet seg en blond parykk, og hun forlanger at alle skal si at hun kler den vanvittig. I avskjedsselskapet for Miranda er det en person som står alene og ser på de andre et stykke unna. Evan har latt nok en sjanse gå forbi.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Det går ikke så bra med Jason og Caitlin, heller.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
Episodetittel: "Truth is Beautiful, Without Doubt; So Are Lies"
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Les mer