Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. juni 2003 kl 19.40 Hvilket liv!

Mor og sønn går til scenen

Ben(Robert Lindsay) har tannverk, og kvier seg for å gå til en annen tannlege (Foto: BBC)
Ben(Robert Lindsay) har tannverk, og kvier seg for å gå til en annen tannlege (Foto: BBC)
Susan er på audition for en rolle som Jomfru Maria, men må nøye seg med gjeter nummer to. Dette er intet mysterium, men hvordan kan det ha seg at hennes sønn Nick blir valgt ut til å spille Jesus bare fordi han skal hente moren sin?

Nick går til de grader opp i rollen sin at han glemmer å ta av seg løsskjegget og sandalene etter at prøvene er slutt. Han øver seg også på å snekre, og har sin egen metode når det gjelder å forvandle vann til vin.

Ben har sine egne problemer. Ikke bare skal han holde hovedtalen i Tannlegeforeningen, han sliter også med en gedigen tannverk. Tannlegen Ben kvier seg for å gå til en annen tannlege, og Susan må ty til store overtalelseskunster.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83