Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 20. februar 2012 kl 22.00 Broen

Hva blir hans neste trekk?


Etter å ha satt søkelyset på fem forskjellige samfunnsproblemer er morderens grusomme plan utført. Han er fortsatt på frifot, og noe tyder på at han har mer ondskap på lager.

Saga og Martin pågriper og avhører en kollega som de mistenker at kan være "Bromorderen". Det skal vise seg at han har alibi for alle forbrytelsene, men er han virkelig uskyldig?

Gjerningsmannen er uansett klar i sin sak: Han har lykkes med det han satt seg fore, nemlig å sette søkelyset på fem samfunnsproblemer.

Saga har en følelse av at gjerningsmannen har mer å by på. Kan dette dreie seg om en personlig hevn?

Om serien
En person blir funnet drept på Øresundsbroen - midt på grensen mellom Sverige og Danmark. Politietterforskerne Saga Norén fra Malmö og Martin Rohde fra København blir tvunget til å samarbeide om en særdeles grotesk drapssak. Liket er delt i to, og de to kroppsdelene er plassert sammen midt på grensen mellom de to landene.

Martin Rohde har sitt å stri med på hjemmefronten, mens Saga Norén på sin side viser seg å ha en svært original væremåte. Mens de prøver å finne en måte å jobbe sammen på, kommer det for en dag at morderen holder etterforskningsgruppa under tett overvåkning. Det ser ut til å bli en lang vinter.


Dansk – svensk krimserie fra 2011
Produsert av Nimbus film
Med: Sofia Helin (Saga Norén), Kim Bodnia (Martin Rohde) m.fl.
Pressekontakt : Sarah Jordanson Fauske tlf: 415 06 747/ 23044064
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900