Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 12. januar 2004 kl 22.30 Store Studio

En dronning i "Store Studio"

Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake fra juleferie. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake fra juleferie. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Gisken Armand stiller i "Store Studio" i kveld. Hun skal spille dronning Elizabeth på Nationaltheatret. I tillegg kommer poplegenden Jahn Teigen.

Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake etter juleferien. De synes det er en selvfølge at det er Gisken Armand som får rollen som dronning Elizabeth i oppsetningen av "Maria Stuart" på Nationaltheatret. Der blir det maktkamp og rivalisering mellom den engelske og den skotske dronningen.

Anne og Per er også svært fornøyd med å få besøk av Jahn Teigen, en ekte norsk poplegende med solid stayer-evne. Etter å ha fått sparken fra et av de store plateselskapene har han nå gitt ut sitt 39ende album, som har fått glitrende kritikker fra en samlet norsk musikkpresse.

Også denne sesongen blir det smektende toner i studio. Even "Magnet" Johansen flyttet fra Bergen til London, fikk platekontrakt og kom hjem. Endelig er han i "Store Studio".

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,LENKER
  • Les mer