Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 14. oktober 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

På sponsorjakt


Ledelsen i "Maridalsspillet" er hardt presset, og de største sponsorene har trukket seg fra spelet. Linn tar grep og foreslår at de skal arrangere en kjendisauksjon for å samle inn penger.

Linn Skåber har i det store og hele mange ideer for spelet. Hun synes at temaet svartedauden blir for kjedelig og trist, og foreslår at de skal gjøre det hele litt morsommere. Deretter låner hun bilen til Karin, produsenten, og drar ut på jakt etter verdifulle effekter som de kan auksjonere bort for å få inn penger.

Første stopp er hos skuespiller Christian Skolmen, men det hele blir ganske ubehagelig da Linn prøver å sno til seg effekter og blir tatt på fersken. Toppen Bech donerer villig ting til spelet, men Linn synes det hun får er kjedelig, og hun stjeler en verdifull Buddha-statue. På vei tilbake blir hun og Evelyn stoppet av politiet. Linn får panikk og prøver å stikke av.

Linn blir sjalu da Embla donerer et Unni Askeland-bilde til auksjonen. Hun oppsøker derfor kunstneren Nico Widerberg i håp om å få en skulptur som kan innbringe mer penger. Inne på atelieret finner hun en byste som hun rapper med seg…

Dessverre blir ikke bysten solgt på auksjonen, og dermed prøver Linn og Evelyn å få den tilbake til Nico Widerberg – helt ubemerket.

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan, hun har fått en rolle i "Maridalsspillet".

Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager, Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.

Dette er andre serie av "Hjerte til hjerte", regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli, Line Grünfeld og Linn Skåber
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 Publikumssevice