Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. april 2000 kl 19.55 20 år med KLM

20 år med KLM (ttv)


NRK1 påskeaften lørdag 22. april kl 19.55
20 år med KLM

Hjerne for meg...

KLM åpner kveldens utgave med en såkalt \"Hjernesketsj\" der Trond Kirkvaag og Knut Lystad fungerer som hjernene til Lars Mjøen og Kine Hellebust når de to møtes for første gang! Ellers handler det i kveld om rekvisitter og kåring av Norges beste lege.

Scenarioet i sketsjen er som følger: Lars Mjøen og Kine Hellebust møtes på en bussholdeplass. De har ikke truffet hverandre før, men kontakt oppnås. Kanskje med den klassiske \"har ikke jeg møtt deg før?\" eller noe lignende. Men hva skjer i hjernene deres? Trond Kirkvaag og Knut Lystad er hjernene til Lars og Kine.

Å spille sketsjer krever timing, gode replikker - og rekvisitter. Men hva skjer når alle rekvisittene er feil? KLM spiller i hvert fall ufortrødent videre. Hva skal man med en telefon hvis man har en blomsterpotte?

At samfunnet vårt er opptatt av kåringer er ikke noe nytt. Årets beste, største eller vakreste - i kunsten som i sporten. Men er det nødvendig å stoppe der? Nei, mener KLM, og setter i gang kåringen av Norges beste lege - på direkten og i glamorøse omgivelser selvsagt. Det viser seg at de glamorøse omgivelsene får et litt annet preg når legene skal demonstrere sin dyktighet...

NRK1 påskeaften lørdag kl 19.55

Bilde
Trond Kirkvaag, Lars Mjøen og Knut Lystad (Foto: Scanpix/Knut Fjeldstad)

Med Trond Kirkvaag, Knut Lystad, Lars Mjøen og Kine Hellebust.
Redigert av Lars Mjøen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83