Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. juni 2007 kl 21.05 Doc Martin

Ny sesong med doktor Martin

Doktor Martin (Martin Clunes) har et øye til lærerinnen Louisa (Carlonie Catz). (Foto: ITV)
Doktor Martin (Martin Clunes) har et øye til lærerinnen Louisa (Carlonie Catz). (Foto: ITV)
At dr. Martin skulle være direkte menneskefiendtlig, ville kanskje være en drøy påstand. Men at hans sosiale antenner er mangelfullt utviklet, det stemmer nok.

Overgangen fra et hektisk og anonymt storbyliv til et liv på landsbygda er fremdeles vanskelig for dr. Martin, med ditto konsekvenser for hans nye pasienter. I begynnelsen mislikte de fleste i Portwenn, Cornwall, den nye legen. Nå er det på tide å se hvordan det går med dr. Martin i fortsettelsen – i en ny senderekke om legen som ikke tåler å se blod.

Gamlekjæresten
Med karrieren i ruiner, beskjeden tilgang på penger og en skilsmisse på toppen, er det ikke tvil om at livet er dårlig for doktoren.

Det er slutt med ekskona Penelope, men nå har han klart å gjøre inntrykk på den pene lærerinnen Louisa.

Hun dukker opp allerede i første episode,. Men nærværet hennes skaper problemer for dr. Martin da han blir konfrontert med en av hennes ekskjærester…

Om serien
Landsbylegen Martin Ellingham, best kjent som dr. Martin, er tilbake i en ny senderekke om doktoren som ikke lenger tåler å se blod.

Selv om han en gang var en framgangsrik kirurg i London, så mangler dr. Martin fullstendig sosiale antenner. Hans inntreden i det lille Cornwall-samfunnet Portwenn i Englands sørligste region skjer med et brak. Martins tilknytning der er tanten Joan.


Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Doc Martin, series 2
Produksjon: PORTMAN ENTERTAINMENT LTD for ITV1
Med: Martin Clunes (Doktor Martin), Caroline Catz (Louisa Glasson), Stewart Wright (PC Mark Mylow), Ian McNeice (Bert Large), Joe Absalon (Al Large), Stephanie Cole (Joan Norton) og Lucy Punch (Elaine Denham).
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
info@nrk.no