Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 2. mars 2010 kl 21.30 True Blood - Sesongpremiere!

Ny sesong True Blood

True Blood 2: Sookies forhold til Bill settes på prøve når hun finner ut at han er en av Jessicas forfedre – og at han var involvert i onkelens død. (Foto: HBO)
True Blood 2: Sookies forhold til Bill settes på prøve når hun finner ut at han er en av Jessicas forfedre – og at han var involvert i onkelens død. (Foto: HBO)
Gjør deg klar for mer blodig, romantisk, skummel, sexy underholdning fra HBO, når NRK3 sparker i gang sesong 2 av True Blood.

Da vi sist møtte Sookie Stackhouse var mysteriet med seriemorderen i Bon Temps endelig løst - til småbyens store lettelse. Sookie er lettet over at vampyrkjæresten Bill Compton har kommet seg unna med livet (eller er det døden?) i behold.

Men akkurat idet ting roer seg ned, rystes Bon Temps av nok et mord. Samtidig settes Sookies forhold til Bill på prøve da hun finner ut at han er en av Jessicas forfedre – og at han var involvert i onkelens død. Sookies venninne Tara Thornton er blitt venn med den velstående Maryann Forrester, mens Jason har meldt seg inn i en anti-vampyr-sekt.

Om serien
Etter at japanske forskere har utviklet syntetisk blod kan vampyrer nå plukke med seg en 4-pakning med "True Blood" fra butikken i stedet for å drikke menneskeblod. Vampyrene har organisert seg og kan gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker. Etter solnedgang, vel og merke.

Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller True Blood historien om Sookie (Anna Paquin), en ung servitrise med telepatiske evner som forelsker seg i den 173 år gamle vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).

True Blood tar klassiske vampyrmyter til noe nytt og moderne, og lar forholdet mellom mennesker og vampyrer i sørstatenes USA illustrere velkjente fordommer. Det er mange som misliker at de døde får de samme rettighetene som de levende, særlig ikke etter vampyrenes blodige fortid. Og slett ikke alle vampyrer liker smaken av syntetisk blod...

"True Blood" er basert på bokserien "The Southern Vampire Mysteries" av Charlaine Harris.

Produsert av HBO
Originaltittel: True Blood sesong 2
Kveldens episode:"Nothing but the blood"
Manus: Alexander Woo
Regi: Daniel Minahan
Med: Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Sam Trammel (Sam Merlotte), Rutina Wesley (Tara Thornton) og Alexander Skarsgård (Eric Northman).
Pressekontakt: Mette Kamilla Skjong, tlf: 23 04 20 33/90 18 38 38
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 / info@nrk.no