Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 23. mai 2003 kl 22.50 Store studio nachspiel

Ny fredagskveld på NRK2!

Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake på skjermen i sommer med nachspielsendinger fra Store Studio. (Foto: NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes er tilbake på skjermen i sommer med nachspielsendinger fra Store Studio. (Foto: NRK)
I kveld er det premiere på Store Studio Nachspiel. Her blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Harald Zwart, Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

Så de som venter i spenning på nye programmer med Anne og Per til høsten, har mye å glede seg til gjennom hele sommeren. Det blir i alt 14 programmer med nachspiel som alle inneholder nye elementer. Helt fram til 22. august skal seerne få ta del i nye programmer fra Store Studio.

I kveldens første nachspiel intervjuer programleder Anne Lindmo filmskaperen Harald Zwart. Fredrikstadmannen med det lure smilet er den eneste nordmannen som lever godt av å lage film i Hollywood. Zwart forteller om arbeidet med tenåringsfilmen ”Agent Cody Banks” og svarer på spørsmål fra ivrige fans i salen.

Kvelden avsluttes med energisk og påståelig rock fra norske Amulet.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18


LENKER
  • Hjemmeside