Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 13. oktober 2001 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Den nye politimannen

Konstabel Mike Bradley oppdager at idylliske Aidensfield langt fra er et fredelig sted. (Foto: Yorkshire Television Ltd
Konstabel Mike Bradley oppdager at idylliske Aidensfield langt fra er et fredelig sted. (Foto: Yorkshire Television Ltd
I kveldens episode blir vi kjent med den nye politimannen i Aidensfield. Han får hjertet i halsen da småbyen opplever sitt første væpnede ran.

Mike Bradley heter Aidensfields nye politimann som spilles Jason Durr. Selv tror han at han har søkt seg til en fredelig jobb på landet, men blir truet på livet av en ransmann første dag han kommer på jobb.

Mer om serien
Den britiske serien ”Med hjartet på rette staden” (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Hans lille datter Katie er blitt en livlig unge, og Nick har funnet kjærligheten på nytt i den vakre lærerinnen Jo.

“Med hjartet på rette staden” er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 7, episode 13)
I rollene: Bl.a. Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Juliette Gruber
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Konstabel Mike Bradley oppdager at idylliske Aidensfield langt fra er et fredelig sted. (Foto: Yorkshire Television Ltd)