Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. januar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Å være tro mot seg selv

Kelly (Deborah Mailman) tar en viktig beslutning: hun kan ikke gå fra sin kulturelle bakgrunn som aboriginer for å gå over til jødedommen (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) tar en viktig beslutning: hun kan ikke gå fra sin kulturelle bakgrunn som aboriginer for å gå over til jødedommen (Foto: Southern Star)
Kelly er ikke lenger sikker på om hun vil konvertere til jødedommen. Dominic overrasker Gabrielle med å fortelle at han har gått fra Francesca, og Richie er kanskje ikke så homo allikevel?

Kelly overveier nøye å gå over til jødedommen. Hun organiserer en egen sabbatsmiddag for to, og Nathan blir svært rørt over dette. Men etter at Kelly har oppsøkt sin gamle barnepike, kommer hun i kontakt med sine aboriginske røtter og forstår at uansett hvor høyt hun elsker Nathan, så kan hun ikke avskrive sitt kulturelle opphav.

Christian starter i ny jobb, og møter to lekre jenter, Rebecca og Catherine. Her trengs en mann til, og Christian får med seg Richie på den nye jobben. Selvfølgelig kjenner begge jentene igjen Richie, og snart boltrer Richie seg vilt med Rebecca i svømmebassenget. Simon og Miranda er sjokkert over å høre at Richie har flørtet med en kvinne – nesten like sjokkert som Christian når han får høre at Richie er homo.

Dominic har gått fra kona til Gabrielles store overraskelse. Etter hvert blir hun lettet, helt til Francesca dukker opp og forteller at Dominic har sterilisert seg. Miranda planlegger et "one woman show". Evan tilbyr seg å lære henne å skrive, men Miranda syns det er altfor kjedelig. Hun vil gjerne opptre, men med stoff som andre har skrevet.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Have a Little Faith"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Abie Tucker (Miranda), Deborah Mailman (Kelly), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jasob), Dabid tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83