Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. mars 2000 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone


NRK1 fredag 17. mars kl 20.05
Beat for beat - tone for tone (13:16)

Komikere og sangere på samme lag

I kveld blir det en fin blanding av komikk og sang hos Ivar Dyrhaug i musikkonkurransen \"Beat for beat\". Bergenserne Dagfinn Lyngbø og Torhild Sivertsen stiller nemlig på lag mot Jonas Rønning og Kine Hellebust.

Dagfinn Lyngbø er stand-up komiker og for tiden aktuell på Scene West Victoria med sitt enmannsshow \"Dagfinn Lyngbø Live\". Han begynte med sitt utfordrende yrke i 1996, og har blant annet turnert med både Jonas Rønning, som i kveld er på motstanderlaget, og Jon Schau. Lyngbø var også med i tv-serien \"Lyckliga gatan\" hvor han både var en av initiativtakerne og hovedpersonene.
Med seg har han en annen bergenser, Torhild Sivertsen, som vi husker fra gruppen Tomboy hvor hun var vokalist. Etter stor suksess i noen sesonger prioriterte Sivertsen i de kommende årene familie og barn. Nå er hun imidlertid tilbake etter at hun gav ut en ny plate i fjor. Sivertsen er også aktuell i programmet \"Jakten på ørkengullet\" som kommer på tv i april.
På motstanderlaget sitter altså stand- up komiker Jonas Rønning som sist gjorde seg bemerket i filmen \"Fomlesen i kattepine\". I tillegg til turné med Lyngbø, Schau og andre kjente stand- up\'ere har også han hatt sitt eget show.
På Rønnings lag stiller en god gammel veteran fra Nord-Norge. Kine Hellebust husker vi blant annet fra \"Halvsju\"-serien \"Pelle Parafins bøljeband\". Siden har hun turnert land og strand rundt i utallige teateroppsetninger. Hellebust har også fått en plass i Verdikommisjonen, og hun er aktuell som ny teatersjef ved Hålogaland Teater. Og hvem husker ikke den nydelige låten \"Det handle om å leve\"!

NRK1 fredag kl 20.05

Bilde
Gjester hos Dyrhaug i kveld er Jonas Rønning, Kine Hellebust, Dagfinn Lyngbø og Torhild Sivertsen. (Foto: NRK)

Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18