Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 20. august 2011 kl 21.40 Film: American Pie 2

Gjensyn med den kåte gjengen

Sex er farlige greier. Både de unge og de eldre ser skremt ut (Foto: Universal)
Sex er farlige greier. Både de unge og de eldre ser skremt ut (Foto: Universal)
Kameratene Jim, Kevin, Oz, Finch og Stifler har avsluttet sitt første år på college og vender tilbake til hjembyen. De tenker fremdeles på hvordan de skal få flest mulig damer på ryggen, og en ny plan blir manet fram. De leier et sommerhus ved stranda, fordi det alltid er masse damer der.

Men problemfritt blir det ikke. Jims relative mangel på erfaring begrenser seg til et mellomspill med en medstudent og et besøk hos venninnen Michelle. Nå venter han på besøk av Nadia, som han hadde en særdeles pinlig opplevelse med som har gitt ham store sjelelige sår. Målet er å gjøre en god figur denne gangen, men får han en ny sjanse?

I mellomtiden er Oz uten kjæresten Heather, som er på ferie i utlandet. Finch har et nytt møte med Stiflers mor, og Jims far er helt uvitende om sønnens kjærlighetsliv.

Sendt tidligere.

Amerikansk komedie (2001)
Originaltittel: "American Pie 2"
Med Jason Biggs (Jim), Shannon Elizabeth (Nadia), Jennifer Coolidge (Stiflers mor), Alyson Hannigan (Michelle), Chris Klein (Oz), Seann William Scott (Stifler), Eddie Kaye Thomas (Finch), Thomas Ian Nicholas (Kevin), Eugene Levy (Jims far)
Regi: J.B. Rogers
presse@nrk.no